• supersmiles1
 • supersmiles2
 • supersmiles3
 • supersmiles4

Η αξία ενός ωραίου χαμόγελου είναι ανεκτίμητη!

Το χαμόγελο αντανακλά στοματική και οδοντική υγεία, φροντίδα για τον εαυτό μας και αυτοπεποίθηση αλλά όταν συνοδεύεται από μία λάμψη στα μάτια γίνεται πραγματικά …  α κ α τ α μ ά χ η τ ο!

Στο SUPERSMILES προσφέρονται αποκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες. Η ορθοδοντική θεραπεία αφορά παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Οι ορθοδοντικοί μας, ειδικευμένοι στα αξιολογότερα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, αλλά και το προσωπικό του ιατρείου, σας εγγυώνται ένα υπέροχο ταξίδι με τελικό προορισμό το SUPERSMILES.

Στο ιατρείο μας δίνεται έμφαση στην “αόρατη” ορθοδοντική που σημαίνει ότι ο ασθενής μπορεί να επιλέξει μηχανισμούς για τη θεραπεία του που είτε είναι διακριτικοί όπως τα διαφανή σιδεράκια ή δεν φαίνονται καθόλου, όπως η μέθοδος της γλωσσικής ορθοδοντικής και οι νάρθηκες Invisalign.

Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, οι ενδεδειγμένες μέθοδοι αποστείρωσης και η κλινική εφαρμογή των επιτευγμάτων της σύγχρονης ορθοδοντικής επιστήμης εξασφαλίζουν με ασφάλεια το επιθυμητό ορθοδοντικό αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Πού θα μας βρείτε

Θα μας βρείτε στην όμορφη περιοχή της Νέας Ερυθραίας

Ελευθερίου Βενιζέλου 61
Νέα Ερυθραία Τ.Κ. 14671
Τηλέφωνο: +30 2106203003
Web: www.supersmiles.gr
Tο ιατρείο λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 2.00μμ–8.00μμ.
Η γραμματεία λειτουργεί 2.00μμ–8.00μμ.

  Oι συντεταγμένες του ιατρείου μας είναι:
  38.088568 , 23.817714
  Μπορείτε να τις βάλετε στο Goggle Earth και να μας δείτε!
   Από την πλατεία Κηφισιάς τα λεωφορεία είναι: 503, 507, 509, 536, 535 560.  Το ιατρείο μας βρίσκεται ανάμεσα στη στάση Φάρος και στη στάση Ερυθραία.
    Από την Κηφισιά: παίρνετε τη λεωφόρο Κηφισίας ευθεία ως τη Νέα Ερυθραία. Παραμένετε στον ίδιο δρόμο που συνεχίζεται σαν Ελευθερίου Βενιζέλου και μετά τα φανάρια της Χαριλάου Τρικούπη θα δείτε το ιατρείο μας στην αριστερή πλευρά του δρόμου στον αριθμό 61.
    Από την Εθνική οδό: μπαίνετε από την γέφυρα της Βαρυμπόμπης προς την Εκάλη.
     map-supersmiles

     Supersmiles – Super Χαμόγελα!

     Στο Supersmiles παρέχουμε εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες μέσα σε ένα περιβάλλον μοντέρνο αισθητικά, άψογο επαγγελματικά με σεβασμό στις παιδικές, εφηβικές, αλλά και μεγαλύτερων ηλικιών, ιδιαιτερότητες.

     ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ