Ορθοδοντικός Νέα Ερυθραία

Η ορθοδοντικός μας

supersmiles-8997
Άλκηστη Κόντη DDS, MS Center for Advanced Dental Education Saint Louis Univeristy, USA

Η ορθοδοντικός αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1991 και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο St. Louis University του Saint Louis των ΗΠΑ από το 1992 έως το 1995 όπου έλαβε τον τίτλο ειδίκευσης στην Ορθοδοντική και μεταπτυχιακό δίπλωμα “Master of Science in Orthodontics”.
Ο μεγάλος αριθμός θεραπευμένων ορθοδοντικών περιστατικών με τις πιο σύγχρονες ορθοδοντικές τεχνικές, όπως invisalign (διαφανείς νάρθηκες) και incognito (γλωσσικά σιδεράκια), διασφαλίζουν μεγάλη κλινική πείρα και εγγύηση ενός άψογου ορθοδοντικού αποτελέσματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στο Supersmiles κανένα ορθοδοντικό πρόβλημα δε μένει άλυτο.

Εάν επιθυμείτε η Ορθοδοντικός μας να σας χαρίσει το χαμόγελο που αξίζετε...κλείστε ραντεβού και επισκεφθείτε το ιατρείο μας στη Νέα Ερυθραία.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ομάδα μας

Ένα μεγάλο SUPERSMILES χαμόγελο θα σας περιμένει στην υποδοχή:

gvaranos
supersmiles-9650
Διοίκηση και επικοινωνία
Ο Γιώργος, απόφοιτος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πειραιά, είναι ο υπεύθυνος Διοίκησης και Επικοινωνίας του ιατρείου μας. Σκοπός του η ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη του κάθε τομέα που αφορά στην άψογη εξυπηρέτηση των ασθενών. Ενημερώνει τους ασθενείς σχετικά με την ορθοδοντική θεραπεία όπως έχει καθοριστεί από τους ιατρούς και διαμορφώνει μαζί τους οικονομικούς διακανονισμούς που καθιστούν τις υπηρεσίες προσβάσιμες σε όλους. Υπεύθυνος για το προσωπικό του ιατρείου φροντίζει διαρκώς για τη συνεχή επιμόρφωση του.

«3 φορές τη μέρα βούρτσισμα και στον οδοντίατρό σας για καθαρισμό και έλεγχο ανά 6 μήνες»

supersmiles-5345
Ορθοδοντική κλινική
Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος της Οδοντιατρική Σχολής Αθηνών. Είναι βοηθός συνεργάτης της κλινικής μας και υπεύθυνος για τη διδασκαλία των ορθοδοντικών μηχανισμών που πρέπει να φοράνε οι ασθενείς και της στοματικής υγιεινής. Με μεγάλο χαμόγελο ενθαρρύνει μικρούς και μεγάλους να βουρτσίζουν τα δόντια τους ώστε να προχωρήσουν απρόσκοπτα στο στόχο που είναι ένα SUPERSMILES χαμόγελο.

«Τί χρώματα θα έχουν τα λαστιχάκια σου σήμερα; Μη μου πεις ότι είσαι ΑΕΚ;»

supersmiles-8021
Ορθοδοντική κλινική
Η Μαρία είναι απόφοιτος της σχολής Οδοντικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Αθήνας. Είναι υπεύθυνη του συντονισμού των ασθενών καθώς και της αποστείρωσης. Ευγενική και πρόσχαρη, κάνει τους ασθενείς από την πρώτη στιγμή να νιώσουν άνετα στο περιβάλλον του ιατρείου.

«Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε ένα SUPERSMILES χαμόγελο;»

supersmiles-4985
Ορθοδοντική κλινική
Ο Σάββας απόφοιτος του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Αθήνας είναι ο υπεύθυνος του Ορθοδοντικού εργαστηρίου όπου κατασκευάζονται οι ορθοδοντικοί μηχανισμοί που είναι απαραίτητοι κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Υπεύθυνος των παραγγελιών διασφαλίζει, μαζί με τον Ορθοδοντικό, τα υψηλότερης ποιότητας ορθοδοντικά υλικά. Τώρα τελευταία έχουν παρατηρηθεί πολλά «μασελάκια» με κιτρινόμαυρο χρώμα γεγονός που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για την ομάδα του ΑΕΚ!

«»Υποδεχθείτε ένα νέο SUPERSMILES χαμόγελο!»

supersmiles-2369
Ορθοδοντική κλινική
H Μαρία είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής σχολής των ΤΕΙ Αθήνας. Χαμογελαστή και πάντα ευδιάθετη ενθαρρύνει μικρούς και μεγάλους στην πορεία της ορθοδοντικής θεραπείας. Είναι βοηθός Ορθοδοντικής και γνωρίζει όχι μόνο όλα τα δεκάδες μικροεργαλεία αλλά και τι έχει μέσα κάθε συρτάρι του ιατρείου!