Ορθοδοντικός Νέα Ερυθραία

Οι ορθοδοντικοί μας

supersmiles-5446
Άλκηστη Κόντη DDS, MS Center for Advanced Dental Education Saint Louis Univeristy, USA

Η ορθοδοντικός αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1991 και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο St. Louis University του Saint Louis των ΗΠΑ από το 1992 έως το 1995 όπου έλαβε τον τίτλο ειδίκευσης στην Ορθοδοντική και μεταπτυχιακό δίπλωμα “Master of Science in Orthodontics”.
Ο μεγάλος αριθμός θεραπευμένων ορθοδοντικών περιστατικών με τις πιο σύγχρονες ορθοδοντικές τεχνικές, όπως invisalign (διαφανείς νάρθηκες) και incognito (γλωσσικά σιδεράκια), διασφαλίζουν μεγάλη κλινική πείρα και εγγύηση ενός άψογου ορθοδοντικού αποτελέσματος.

supersmiles-3963
Δημήτρης Κωνσταντώνης Ειδικός Ορθοδοντικός DDS, MS, PhDCenter for Advanced Dental Education Saint Louis Univeristy, USA

Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. ‘Έλαβε το πτυχίο Οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνας ΕΚΠΑ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Center for Advanced Dental Education του πανεπιστημίου Saint Louis University των ΗΠΑ από το 1993 έως 1996 όπου έλαβε τον τίτλο ειδίκευσης στην Ορθοδοντική και μεταπτυχιακό δίπλωμα “Master of Science in Orthodontics”. Ανακυρήχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθήνας ΕΚΠΑ το 2012 με βασικό τομέα έρευνας τη Βιολογία Στόματος. Είναι επισκέπτης καθηγητής – ερευνητής στο πανεπιστήμιο της Ζυρίχης στην Ελβετία και στο St. Louis University των ΗΠΑ ενώ συχνές είναι οι ομιλίες του σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνονται η αύξηση και ανάπτυξη του στοματογναθικού συστήματος , η επίδραση στης Ορθοδοντικής θεραπείας στην αισθητική του προσώπου και η διερεύνηση των σηματοδοτικών μονοπατιών και γονιδίων που οδηγούν σε οστεοβλαστογένεση. Η κλινική του εμπειρία είναι αποτέλεσμα πολυετούς συνεργασίας με μεγάλα οδοντιατρικά κέντρα της Αθήνας όπου εργάζεται ως κλινικός ορθοδοντικός και επιστημονικός υπεύθυνος στον τομέα Ορθοδοντικής..

Η ορθοδοντική του φιλοσοφία συνοψίζεται στο τρίπτυχο άψογη αισθητική, τέλεια λειτουργία και μονιμότητα στο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Οι πιστοποιήσεις στο σύστημα Invisalign (διαφανείς νάρθηκες) και Incognito (γλωσσικά σιδεράκια) διασφαλίζουν πλέον και την …αόρατη προσέγγιση στην ορθοδοντική θεραπεία.

Research dissertations:
The effect of human PDL fibroblasts aging on their response to mechanical forces (PhD in Oral Biology, National and Kapodistrian University of Athens, Greece, 2012)

The impact of extraction versus non extraction treatment on the facial esthetics of Class I equally susceptible to treament malocclusions. (Masters of Science in Orthodontics, Saint Louis University, USA, 1996)
ORCID

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στο Supersmiles κανένα ορθοδοντικό πρόβλημα δε μένει άλυτο.

Εάν επιθυμείτε οι έμπειροι Ορθοδοντικοί μας να σας χαρίσουν το χαμόγελο που αξίζετε...κλείστε ραντεβού και επισκεφθείτε το ιατρείο μας στη Νέα Ερυθραία.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ομάδα μας

Ένα μεγάλο SUPERSMILES χαμόγελο θα σας περιμένει στην υποδοχή:

gvaranos
supersmiles-8071
Διοίκηση και επικοινωνία
Ο Γιώργος, απόφοιτος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πειραιά, είναι ο υπεύθυνος Διοίκησης και Επικοινωνίας του ιατρείου μας. Σκοπός του η ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη του κάθε τομέα που αφορά στην άψογη εξυπηρέτηση των ασθενών. Ενημερώνει τους ασθενείς σχετικά με την ορθοδοντική θεραπεία όπως έχει καθοριστεί από τους ιατρούς και διαμορφώνει μαζί τους οικονομικούς διακανονισμούς που καθιστούν τις υπηρεσίες προσβάσιμες σε όλους. Υπεύθυνος για το προσωπικό του ιατρείου φροντίζει διαρκώς για τη συνεχή επιμόρφωση του.

«Υποδεχθείτε ένα νέο SUPERSMILES χαμόγελο που μόλις ολοκληρώθηκε»

supersmiles-1263
Patient coordinator
Ο Χρήστος είναι ο υπεύθυνος της ορθοδoντικής κλινικής του Supersmiles. Εξειδικευμένος ορθοδοντικός βοηθός συντονίζει τα ραντεβού του ασθενή ακολουθώντας τις οδηγίες
του γιατρού. Προμηθεύει την κλινική με όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία της ενώ η μεγάλη του αγάπη είναι
οι θεραπείες με τους διαφανείς νάρθηκες – invisalign. Άσσος στην ενδοστοματική σάρωση, είναι ο ψηφιακός άνθρωπος του ιατρείου. Το nickname του (βρείτε το γιατί) είναι Captain America!

«Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε ένα SUPERSMILES χαμόγελο γρήγορα και ανώδυνα;»

supersmiles-5673
Front Desk Manager
Το μεγαλύτερο χαμόγελο του ιατρείου σας περιμένει στην Υποδοχή.
Ο Χρήστος – Επικοινωνιακό χάρισμα είναι η πρώτη σας επαφή με το ιατρείο. Θα απαντήσει στο τηλέφωνο, θα κλείσει το ραντεβού με τον ορθοδοντικό και θα σας υποδεχτεί με την πιο θετική διάθεση που αντανακλά τη χαρά της ζωής. Γνώστης ποδοσφαιρικών και οπαδός της κιντρινόμαυρης ομάδας είναι με τη θετική του διάθεση κοντά σε όλους τους ασθενείς και ιδίως στα παιδιά. Τι κι αν αλλάξετε το ραντεβού 3 φορές, πάντα θα σας χαμογελάει!

«3 φορές τη μέρα βούρτσισμα και στον οδοντίατρό σας για καθαρισμό και έλεγχο ανά 6 μήνες»

supersmiles-3224
Ορθοδοντική κλινική
Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος της Οδοντιατρική Σχολής Αθηνών. Είναι βοηθός συνεργάτης της κλινικής μας και υπεύθυνος για τη διδασκαλία των ορθοδοντικών μηχανισμών που πρέπει να φοράνε οι ασθενείς και της στοματικής υγιεινής. Με μεγάλο χαμόγελο ενθαρρύνει μικρούς και μεγάλους να βουρτσίζουν τα δόντια τους ώστε να προχωρήσουν απρόσκοπτα στο στόχο που είναι ένα SUPERSMILES χαμόγελο.

«Τί χρώματα θα έχουν τα λαστιχάκια σου σήμερα; Μη μου πεις ότι είσαι ΑΕΚ;»

supersmiles-6369
Ορθοδοντική κλινική
Ο Σάββας απόφοιτος του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Αθήνας είναι ο υπεύθυνος του Ορθοδοντικού εργαστηρίου όπου κατασκευάζονται οι ορθοδοντικοί μηχανισμοί που είναι απαραίτητοι κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Υπεύθυνος των παραγγελιών διασφαλίζει, μαζί με τον Ορθοδοντικό, τα υψηλότερης ποιότητας ορθοδοντικά υλικά. Τώρα τελευταία έχουν παρατηρηθεί πολλά «μασελάκια» με κιτρινόμαυρο χρώμα γεγονός που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για την ομάδα του ΑΕΚ!

«Ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσεις ένα εκθαμβωτικό SUPERSMILES χαμόγελο!»

supersmiles-4781
Ορθοδοντική κλινική
Η Μαρία απόφοιτος Νοσηλευτικής είναι εξειδικευμένη ορθοδοντική βοηθός. Με ένα καταπληκτικό χαμόγελο και αστείρευτη θετική διάθεση βοηθάει τους ορθοδοντικούς ασθενείς σε όλα τα βήματα της θεραπείας τους. Γνωρίζει όλους τους μικρούς ασθενείς και τους ενθαρρύνει να αποκτήσουν ένα Supersmiles χαμόγελο!