Τι είπαν οι φίλοι μας για την σχέση τους με τα ... σιδεράκια!

Διαβάστε αληθινές μαρτυρίες φίλων μας που “τόλμησαν” να χρησιμοποιήσουν σιδεράκια για να βελτιώσουν το χαμόγελο και την αισθητική του προσώπου τους.

Ατελείωτα Χαμόγελα

Supersmiles

Η εμπειρία μου από τα 3 χρόνια που φορούσα σιδεράκια ήταν ιδιαίτερη. Στην αρχή θεώρησα τη διαδικασία πολύ οδυνηρή και δύσκολη αλλά αποδείχθηκε όμως πολύ ενδιαφέρουσα.

Στη συνέχεια που τα συνήθισα ήταν πολύ καλά επειδή δε με ενοχλούσαν και δε με πονούσαν όπως στην αρχή. Τα πιο δύσκολα στάδια σε όλη αυτή τη διαδικασία θεωρώ ότι ήταν η αρχή και το τέλος επειδή στην αρχή έπρεπε να προσαρμοστώ στο ότι φοράω σιδεράκια και στο τέλος έπρεπε και πάλι να προσαρμοστώ μετά από 3 χρόνια ότι δε τα φοράω πιά!

Τελικά όταν έβγαλα τα σιδεράκια δεν κατάλαβα ιδιαίτερα πως πέρασε ο καιρός αλλά μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση τα αποτελέσματα και τότε κατάλαβα ότι ο κόπος που έκανα τα 3 τελευταία χρόνια άξιζε!

Λατρεύω τον γιατρό μου για το απίστευτο αποτέλεσμα που μου χάρισε!

Ελεάνα Κουτσελίνη, Μαθήτρια

Ήξερα από μικρή πως θα βάλω σιδεράκια και πάντα το φοβόμουν, όμως όταν ξεκίνησε η διαδικασία τίποτα δεν ήταν όπως το φανταζόμουν!

Η ημέρα που τα έβαλα έφτασε πολύ γρήγορα, χωρίς να το καταλάβω. Όταν πήγα για να τα βάλω είχα άγχος και δεν ήμουν σίγουρη αλλά όταν τελείωσε άλλαξα γνώμη. Ο πόνος κράτησε μόνο μια εβδομάδα και μετά … τέλος! Δεν αισθανόμουν πόνο ή ενόχληση, είχαν ταιριάξει τόσο καλά στο στόμα μου που δεν καταλάβαινα κάτι!

Έκαναν και κάνουν εξαιρετική δουλειά αφού δεν με ενοχλεί τίποτα μέσα στο στόμα μου. Τώρα ούτε καν τα νιώθω!! Είναι όλα υπέροχα! Δεν πονάω τα έχω συνηθίσει και μπορώ να τα φοράω και για πάντα.

Μύριαμ Βακάλη, Μαθήτρια
Supersmiles

Always Happy